Over

Ik ben een Transgender persoon, geboren met een mannenlichaam, maar altijd een “onbestemd” gevoel gehad. Het vrouwelijke heeft me altijd getrokken, maar ik kon er niets mee. Nu kan en durf ik toe te geven aan dit gevoel.

Advertenties

10 reacties op Over

 1. Roos zegt:

  Lieve Petra,
  Ik heb je helaas geen gedag kunnen zeggen in het UMC… wat jammer, want ik had je graag ‘live’ willen zeggen dat ik veel bewondering voor je heb! Je verdient alle respect. Ik wens je heel veel geluk, gezondheid en liefde toe.

  Liefs Roos

 2. Lein zegt:

  Hallo Petra, mooi zoals je je hier ontwikkeld, in het dag. leven en ernaast, een bezige multi-tasker. Tegen alle regels in vandaag MG gekocht, niet echt mijn blad, maar wat ben ik er blij mee, lekker interview, foto’s en daarnaast nog je blog. Je bent nual een mooi uithangbord voor degene die jouw weg nog zullen bewandelen en dat is wat je past: Betrokkenheid, respect en liefde. Ik wens je een heel gelukkig en gezond leven toe, jouw leven, jouw keuze! Prima toch? Wees wie je bent en vooral….blijf wie je wilt zijn. Respect XXX

 3. mirjam zegt:

  Dag Petra,

  Ik las jouw verhaal in Mijn Geheim. Wat later, omdat ik een bladenmap heb.

  Ik wens je veel geluk en een goed gevoel toe!

  Bijzonder dat je je verhaal vertelt en helemaal knap dat je naar het vmbo bent geweest. Geweldig, de tieners hebben iets geleerd voor hun leven.

  Ieder mens is waardevol. Petra:super !

  Groet Mirjam

 4. Jenneke Klunder zegt:

  Beste Petra,

  Ik lees je verhaal in de Mijn Geheim en besef me dat ik met je gewerkt heb in de periode van 2004-2007 in het UMC! Wat bijzonder om jouw verhaal te lezen! Ik wens je heel erg veel succes met het proces en dat je een hele mooie toekomst tegemoet gaat!

  Groet Jenneke

 5. nadine korving zegt:

  Beste petra,
  Ook ik heb in het umcu met je te maken gehad, in ongeveer dezelfde periode als jenneke. Wij waren toen secretaresse bij de efo. Ik zag je een hele poos geleden tijdens het zappen op tv in een programma van henk westbroek. Ik had even moeite om je te plaatsen, maar besefte opeens wie je was. Ik was natuurlijk heel verbaasd je als petra te zien op tv, maar vind het ontzettend geweldig wat je doet. Het lijkt me niet altijd makkelijk en ik kan me voorstellen dat mensen steun vinden in jouw open verslag van wat je doormaakt. Heel veel geluk in ieder geval in je leven. Ik wens je het allerbeste!
  Groetjes,
  Nadine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s